Hoera! Vierlieft online

vrijdag 20.05.2016

Een hoera met heel veel confetti en een lach op ons gezicht die er niet meer af gaat. Wij zijn online, vierlieft is online! We zijn mega trots op al het werk dat is verricht door onze mannen en dan in het bijzonder die van Nynke. Wat een prachtige website hebben zij, Sqepper, voor ons gemaakt, duizendmaal dank! Het is alles wat we wilden; fris, licht, romantisch en zo bij ons passend.

Vanaf nu kunnen wij hier fijn gaan bloggen en jullie op de hoogte houden van o.a. de fijne bruiloften die wij nog mogen gaan doen.

Wij vinden het geweldig om de liefde mooi te maken en vast te leggen. En dit dan te mogen doen op één van de meest mooie dagen van jullie leven, dat is heel bijzonder. Wij hebben zin om jullie dag de allermooiste te laten worden. Op naar een heel mooi liefdevol avontuur.

Liefs, De meisjes van Vierlieft

 

Femke, één van de meisjes van Vierlieft. Droomt weg bij al het moois wat de liefde te bieden heeft. Ze heeft zelf haar mooiste dag al mogen ervaren en dat was meer dan geweldig!

Nynke, het meisje dat Vierlieft compleet maakt. Een dromer over de liefde. De liefde is prachtig. In alledaagse dingen en voor elkaar. Heeft al meerdere keren liefdesverhalen vast mogen leggen. En vindt dat zó leuk!

Vierlieft Bruiloftstyling

Proost-1

Proost-2

Proost-3

Proost-4

 

 

« »