Wolter en Heleen

zondag 13.11.2016

Op vrijdag 9 september zijn Wolter & Heleen getrouwd, de broer en schoonzus van Femke. De dag begon bewolkt maar de zon liet zich steeds vaker zien, aan het eind van de dag was het stralend mooi weer. Nynke begon die dag bij Heleen thuis en Femke bij haar ouders thuis, waar Wolter en de meisjes waren. Beide vol spanning voor het moment dat ze elkaar straks zouden gaan zien.

Wat was dat een prachtig moment, samen met de meisjes stond Wolter voor de deur. Een emotioneel moment. Daarna gingen we naar de school waar Wolter les geeft. Heel veel kinderen op het plein, want hoe vaak maak je het mee dat je meester trouwt! Alle kinderen heel enthousiast en blij, wat een warm welkom! Ze werden toegezongen door de hele school en ontvingen mooie zelfgemaakte cadeaus. Wolter ging natuurlijk nog even naar zijn eigen klas waar er nog een groepsfoto werd gemaakt en de meisjes uit de klas met hun meester op de foto wilden. Na het bezoek aan school was het tijd om fijne plaatjes te schieten van het bruidspaar met hun lieve meisjes. In het Rasterhofpark zochten we mooie plekjes op en hadden we fijne mooie momenten. De meisjes deden het heel goed en het zonnetje scheen af en toe al heel mooi door de bomen heen.

De lunch was bij de ouders van Heleen thuis. Vanaf daar deed Nynke het alleen, Femke kon gaan genieten van de dag! Op naar het stadhuis om elkaar het ja-woord te geven. Wat blijft dat toch altijd weer een heel bijzonder moment. Elkaar zeggen hoeveel je van elkaar houdt, wat de ander zo bijzonder maakt en dat met alle dierbare familie en vrienden om je heen.

Het feest was op de mooie locatie wijnboerderij Thabor. Een heel fijn plekje, de meisjes konden daar lekker gaan spelen, er werd taart gegeten, gelachen, getoost met een traan en er werden natuurlijk fijne groepsfoto’s gemaakt. ’s Avonds heeft Femke nog wat sfeerplaatjes gemaakt om de dag compleet te maken. Wat blijft het toch fijn om een bruiloft vast te mogen leggen.

Lieve Wolter & Heleen, we hebben genoten van jullie, de lieve meisjes en de prachtige dag! Geniet heerlijk na van jullie dag en blijf dat nog heel lang doen.

Vierlieft Bruiloft

W&H (3)

W&H (4)

W&H (5)

W&H (6)

W&H (7)

W&H (8)

W&H (9)

W&H (10)

W&H (11)

W&H (12)

W&H (16)

Vierlieft Wedding

W&H (17)

W&H (18)

W&H (19)

W&H (20)

W&H (22)

W&H (13)

Vierlieft Wedding

Vierlieft wedding

W&H (23)

W&H (24)

W&H (25)

W&H (26)

W&H (27)

W&H (30)

W&H (31)

W&H (32)

W&H (33)

W&H (34)

W&H (35)

Vierlieft Wedding

Vierlieft Wedding

W&H (36)

W&H (38)

Vierlieft Wedding

W&H (39)

W&H (40)

W&H (41)

W&H (42)

W&H (43)

W&H (44)

W&H (45)

W&H (46)

W&H (47)

W&H (48)

W&H (49)

W&H (50)

W&H (51)

W&H (52)

W&H (53)

W&H (54)

W&H (55)

W&H (56)

W&H (57)

W&H (58)

W&H (59)

W&H (61)

W&H (62)

Vierlieft Wedding

W&H (63)

« »